torstai 21. marraskuuta 2013

Hrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

Kuka on antanu luonnolle luvan pakastaa näin nopiaan! Eilen oli päivällä -1 ja tänää sit -10! Pikkasenko on kosla jäässä ja miehi pakastun tuonne ko pitäsi kauppaanki mennä.. Jospa ois sit kivat kelit ja sopivasti lunta koha pitäsi romppeita alkaa haalaamaan paikasta A paikkaan B.. Ei hirveesti innostais ajella lähemmäs satakilosten terrojen kans viel ojaan liukkaalla tiellä... Saati et pitäs kuitenki viel käyä siel paikassa B kattomassa sitä mestaa et millanen on ja jos vähän mökkeiliski välissä... 

Kävin viemäs asuntopapereita sit toimistolle ja päätin ajella samaa tahtia sit takasi kotia.. Ois kuulemma pitäny olla mummulassa yötä ja seuraavana päivänä tulla mut näköjään iha hyvä et tulin jo sillo... Autosta yks tulppa tuhane palasina ja oliko kaks vielä irtiki.. Ihmettelin vaan viimeset 5km et mikäs tälle nyt tuli ko alko vähitellen tökkimään.. Onneks paikallinen ooppelihuolto toimii tarpeen vaatiessa ja ny o ehjää tulppaa ja ne muutki kiinni.. Jospa nyt ei hetkeen taas tulis mitään ihme ongelmaa tuon koslan kans ko pitäsi onnistua sukan varteen kerään hätätilanteisiin/yllärilaskuihin rahaa... Kyl siihen yks parin sadan osa pitäsi ostaakki mut eipä näytä tapahtuvan isännältä ni antaapi olla... Oppiipaha!

Alan oleen korvia myöten täys näitä perkeleen pörriäisiä! Kämppään iski kärpäsinvaasio jo jokunen kuukausi takaperin ja saatiin ekasta aallosta suurin osa tuhottua.. Nyt sit pari viikkoo sitten iski uus aalto! Etin ja mietin et mihinkähä ne ois voinu nyt pesänsä tehä ko edellisellä kerralla oli todettu et nyt o paree tiskit ja muutki hoitaa mallikkaasti ettei tuu ongelmaa.. Kävin sit pari päivää sit aamuyöstä seikkaileen saunalla ja kattoon oisko miun jättijauhomatofarmilla elämää ni SIELÄ! Pirulaiset vallottanu miun viljelmän! Onneks smartis on kansi jonka saa kiinni ja eiko kärpäsille sit raitista ilmaa ja pakkasta! Lainatakseni Juoppohullun päiväkirjasta: Minulle ei vittuilla! Intopiikki illalla sai sit massiivisen siivousvitutuspläjäyksen aikaan ja keittiöstä hävis tiskit, pyyhin tasot ja tyhjensin pöydän, putsasin kaapin ovet ja seinät ja pyyhkäsin sit viel lattianki! Ja nyt on sit viel uus sääntö: Ne astiat joita aikoo käyttää myöhemminki ni huuhellaan ja laitetaan nurin tiskipöydälle kuivamaan... Ja tiskejä ei pahemmin kerrytetä enää ko ahistaa ja ärsyttää nukkua näitten kans.. Onneks muksulla on sentäs kesältä viel hyttysverho pinnarin päällä ni eivät sinne pääse pällisteleen.. Pitäsi vissii ettiä ittelleenki tollanen!

Tänään on sit taas ollu ni löysä päivä et en tiiä mitä ihmettä sitä keksis.. Söin aamulla jopa puuroa (koetin raskausaikana pikapuuroja mut hyi suatana) ja nyt pitäsi miettiä seuraava eväs et jaksaa tänää touhuta makkarin tyhjäks ja siistiks.. Samalla vois kyl kattoo et mitkä ei oo löytäny paikkaansa ja tarviiko niitä oikeesti ikinä... Vois alkaa jo kasailla noit poistoon meneviä et joko tunkee nettiin tai roskiin.. Jokseenki tuntuu et on iha liikaa kaikkee roinaa ympärillä ja haluis elää mahollisimman minimaalisesti ettei ois sit koko ajan jotain siivottavaa tai siivotessa nosteltavaa ja siirreltävää.. 

Kankaat ja langat tarvikkeineen kyl tartteis jonkilaisen säilytysjärjestelmän.. Kivempi ois viel et ois sellanen kori johon laittaa lanka jota just parhaillaan käyttää mut mä jo tuon yhen pyykkikorin oon täyttäny puoliks langoilla ko oon käyttäny sitä monen eri projektin lankakorina.. Nyt ne sit alkaa jo sotkeutua toisiinsa ja selvittäminen ei oo kivaa... Mullois komerossa piilossa iso kasa selvitettävää ja käytettävää mut ei taho aina keksiä tietylle langalle käyttöä.. Varsinki ko suurimmasta osasta tiiä onko ne nyt miten lämpimiä tai mitä sekotetta ne on.. Pitäsi keksiä jollekki tuhannelle metrille akryylilankaa (puikot 2-2,5) käyttöä ko pesun jälkeen se menee ärsyttävän karheeks mut sit taas vetäytyy hyvin kasaan et sais jotain tiivistä... Väriäkkää ei tietenkää ottanu ni sillä mää sen akryyliks ristin... Niin pienillä puikoilla ei sit viittis mitää päiväpeittookaa rueta väkertään joka ois tarpeeks iso niille kolmelle isolle kerälle... Pitänee jatkaa tutkimuksia ja pohtia jos ne langat sais yhistetyks paksummaks langaks ni vois kokeilla mattoa tai vastaavaa... Matto ois siinä mieles et eipähä paskat tarttusi eikä värjäytysi ko on puhtaan valkosta se lanka.. Tuhottava se kuitenkin on ko ärsyttää et sitä on tarpeeks paljon johonki mut en tiiä mihin!-Suunnittelua ja googlea kaveriks-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti