lauantai 16. marraskuuta 2013

Mitä naiset miehistä haluaa?

Törmäsimpä tuossa Iltalehteä lueskellessa tähän: http://www.iltalehti.fi/nainen/2013110717696417_na.shtml
Eli mitä naiset toivovat mieheltä... Tietenkää ei voi olla mikää sellanen top10 asiaa ko naisethan haluaa ni montaa eri juttua vaikkei vielä tietäsikään sitä haluavansa! Ja nyt lainaan noita kohtia ko pakko se on kommentoida ja heittää hyviä vinkkejä...

1. Ole välittävä ja tunteikas. Naiset toivovat miesten olevan välittäviä varsinkin silloin, kun naisilla tunteet roiskuvat. Laita kätesi hänen ympärilleen ja tarjoa nenäliina tarvittaessa.
-Ja tulet sit liian lähelle ni turpaas saat.. Ehkä joissain tilanteissa ok halailla ja olla olkapäänä mut ennemmin kait sillo ko toinen sitä hakee selkeästi eli halaa ensin! Meetki halailemaan ni saat tuta naisen raivon..
2. Ritarillisuus on aina hyvä. Naiset odottavat edelleenkin miesten olevan maskuliinisia, kun romanssista on kysymys. Naisen mielestä pienet ritarilliset eleet ovat tie hänen sydämeensä.
-Eli eiko poijat satuloimaan niitä valkosia ratsuja ja asemies kaveriks nostamaan takasin pollen selkään sen metallipuvun kans.. Sitä se miehi odotan..
3. Pukeudu vakuuttavasti. Naiset nauttivat miehistä, jotka panostavat yleiseen ilmeeseensä, kuten vaatetukseen. He myös toivovat tämän jatkuvan suhteessa yli ajan, eikä vain häämatkalle saakka.
-Jätäppä siis ne pieruverkkarit vaan sinne poikamiesboksiis ja unoha ne.. Vaikka naiset pukeutuiski kotona mukavasti ni sullei oo oikeutta siihen ko pitää miellyttää ennemmin silmää entä ajatella itseään ja omaa mukavuutta.. Paras ohje ikinä: Käytä enemmän aikaa laittautumiseen, mieluusti enemmän entä nainen.. Ei se pelkkä suihkeen kainaloon laitto pelasta jos suihkussa on jääny käymättä kahteen viikkoon.. 
4. Suosi punaista väriä. Psykologiset tutkimukset ovat todenneet, että naiset kokevat punaisen tekevän miehistä vaikutusvaltaisia, hyvännäköisiä ja seksuaalisesti kiinnostavia. Joten kravattia valitessa kannattaa siis kääntyä punaisen sävyihin.
-Naiset näkee punasta ni ne pitää miehie kiinnostavina.. Vähän niinko härät... Vaikkakin härät o värisokeita mut teatterin vuoksiha se punanen rätti onki..
5. Älä pelkää tuoda vikojasi esille. Naiset rakastavat miehiä, jotka pyrkivät olemaan parempia ihmisinä. Varsinkin miehet, jotka tuovat omat vikansa esiin ja yrittävät parantaa niitä, ovat naisten mieleen.
-"KU EN MÄÄ OSAA MITÄÄN!" On varmaan tosi viehättävää.. Miun kohalla voipi jättää nuo nillitykset pois ja tulla sit kertomaan ko osaa jotain! Eikö se oo parempi olla positiivinen eikä vuodattaa sitä ku ei osaa jotain.. Ja ainaha sitä voi sanoo et yrittää olla parempi ihminen mut kuin moni oikeesti siihen muutokseen rupiaa..
6. Älä yritä muuttaa naisten maailmaa. Jos naisia häiritsee jokin, niin he haluavat sinun olevan kuulolla eikä neuvoja antamassa. Miehet ovat luonnostaan ratkojia, mutta naiset etsivät monesti vain henkilöä, joka kuuntelee heidän ongelmiaan.
-Elä muuta naisia mut naiset saaki muuttaa miehie ni paljo ko lystää.. Jos sitä välillä suostuis olemaan dressup-nukkena ni eiköhän siinä ois tarpeeks toisen muuttamista.. Näkeepähän ainaki sopiiko toisen tyyli-ideat ittelleen vai pitääkö sitä muuttua totaalisesti sopiakseen naisen muottiin.. Eipähän tuhlaa aikaansa..
7. Nyökkäily ei ole kuuntelemista. On huomioitava, että naiset haluavat miesten oikeasti kuuntelevan eikä vain nyökkäilevän hyväksyvästi. Vastaa naisten mietteisiin myötäilevästi ja välittävästi.
-HYVÄT HERRAT! Totta kai se nyökkäily on fiksumpi jos ei osaa mitään asiaan sanoa mut toisaalta sit se liika kuuntelu on pahasta kans.. Naiset ko sattuu vuodattaan useemman kerran samasta asiasta ni ei varmasti nosta pisteitä jos kesken vuodatuksen mainittee jo kuulleensa kyseisen asian.. Parhaimmillaan joku toinen on voinu siitä mainita ja naine vasta ensimmäistä kertaa kertoo siitä....
8. Pari deittiä ei ole avain makuuhuoneeseen. Urbaanin myytin mukaan kolme deittiä on tarpeeksi ennen seksiä. Naisten mielipiteet vaihtelevat tässä kuitenkin merkittävästi, ja jotkut haluavat useita tapaamisia, ennen kuin ovat valmiita yhteiseen yöhön.
-KYSYKÄÄ! Ja jos haluaa olla kohtelias eikä vaikuttaa pimpulan perässä juoksijalta ni kannattee varmaan kysyä et tarviiko saattaa kotiin.. ;)
9. Etene hitaasti! Naiset haluavat ottaa uudet suhteet miehiä hitaammin. Heille henkinen yhteys, romantiikka ja ymmärretyksi tuleminen ovat yhtä tärkeitä seikkoja kuin seksi. Santalahti myös muistuttaa, että koskettelu on naiselle erityisen tärkeää viestintää.
-Kosketelkaa kiltisti! Elkeekä iskekö ekana kiinni siihen mitä ootte vailla tuolta alakerrasta.. Siit ei hyvä heru..
10. Panosta ehkäisyyn. Turvallinen seksi on naisille puhtaasti positiivinen asia, ja he arvostavat, kun miehet ottavat tämän puheeksi.
-Kortsuja kassillinen joka treffeille.. Jää ne seksihommat ko naiset puhuu keskenään ja tietää et kenen kanssa jätkät o pylsinny ja mitä kuppaa kelläkin on..
11. Opi, mitä hän haluaa sängyssä. Naiselle on tärkeää tuottaa miehelle nautintoa, ja sama tulisi toimia toisinkin päin. Kysy, mistä hän nauttii ja pyri myös tuomaan omat mieltymyksesi esille. Tarkoitus on, että kummallakin on hauskaa!
-Pornosta joka liike kokeiluun! Tiiätpähän et saat ettiä uuven kokeilukohteen ko ei ne niin kivoja naisten mielestä oo.. Kysy ja jos ei tiiä sanoa ni kokeile..
12. Myös naiset jännittävät seksistä suoriutumista. Jos et jostain syystä pysty suoriutumaan seksistä, nainen stressaantuu ja kokee vian olevan itsessään. Tärkeintä on avoin keskustelu aiheesta ja pohtiminen, mitä asialle voi tehdä, jos se on jatkuvaa. Muista, että myös epäonnistuminen on sallittua.
-Nii! Voihan se olla et naisiltaki häviää halut kesken.. Vähä niinko miehiltä jos ne aattelee omaa mummoonsa kesken aktin... Paras tapa myös lopettaa naapurien hetekan vinguttaminen ko muistuttelee kolmijalkasta mummon herttasuudesta.. Testattu...
13. Imitointi on hyväksi. Naiset haluavat olla samalla aaltopituudella miesten kanssa. Hyvä merkki toimivasta parisuhteesta on, jos naiset harrastavat eleiden, tunteiden tai käytöksen imitointia.
-Nosta sitä pikkurilliä ja kikata ko pikku likka! Kyl heruu!
14. Naiset etsivät alitajuntaisia merkkejä. Tutkimusten mukaan esimerkiksi miehen kehon tuoksulla voi olla rauhoittava vaikutus.
-Alitajuntaisesti naiset ettii isiään.. Jos isi haisee paskalta ni kyl se sulhokokelaski voi hiukan shaisselta tuoksahtaa.. Jos taas isi on aina tuoksunu kukkasilta ni kai se axe on nyky ajan kukkaset.. Migreenin siitä ainaki saa!
15. Huomioi häntä. Naiset haluavat kuulla kerta toisensa jälkeen, kuinka kauniita he ovat. Huomioinnille ei ole ylärajaa. Muista myös kehua, kuinka hyvältä hän näyttää vaatteissaan tai huomioi uusi kampaus.
-Kehu niitä naisen pieruverkkareita ja bedhead-kampausta ni saat sit sohvalla mähöttävän eukon ittelles.. Eihän siinä ollu ylärajaa.. Mut naiset kyl tykkää kehuista jos vaan ne pitää paikkansa.. Khyl heruu..
16. Älä pelkää parisuhdekeskusteluja. Jos nainen haluaa puhua parisuhteesta, se ei tarkoita, että siinä olisi mitään vikaa. Hän haluaa keskustella parisuhteesta yleisesti - mikä toimii, missä olisi parantamisen varaa. Toisaalta Santalahden mukaan parisuhdekeskustelut voivat olla monelle miehelle piinallisia. "Etenkin, jos sitä jatkuvasti vatvotaan, ja jatkuvat keskustelut voivat nakertaa suhteeseen sitoutumista", Santalahti sanoo.
-"Meillä pitää puhua..." Siihen mennessä ei emäntäkkää oo halunnu puhua suhteesta miehen kans vaan on puhunu siitä kaikille muille!
17. Katso naista suoraan silmiin. Naiset tuntevat olonsa halutummaksi, kun miehet katsovat heitä silmiin keskustelun ja myös seksin aikana.
-Kolme työntöö ja tiukka tuijotus! Voiha se häiritäkki ko toinen tapittaa jatkuvasti sanot tai teit mitä vaan... Keskustellessa kyl tuntee et toinen kuunteliski mut seksin aikana samanlainen tapitus voi olla vähä nööyyy... Ei taida pätee suomalaisten "Valot pois nyt nussitaan"-ajatusmaalimalla..
18. Älä missaa tilannetta. Naiset ovat hyviä antamaan suoria ja epäsuoria viestejä, kun he näkevät parisuhteen olevan valmis seuraavaan vaiheeseen. He eivät ole tällöin valmiita odottamaan ikuisesti miehen sitoutumista.
-Mikä ongelma siinä on et naiset tekis elämän miehille helpommaks ja KERTOIS SUORAAN MITÄ HALUAA...
19. Romantiikkaa ei voi olla liikaa! On suhde kestänyt sitten kaksi viikkoa tai 20 vuotta, niin naiset tulevat aina arvostamaan romanttisia eleitä. Santalahti toteaa tämän olevan yksi tärkeimmistä asioista. "Arjen romanttiset teot ovat suhteen suola, ja varsinkin odottamattomat teot toimivat aina."
-Eiko kynttilöitä, kattauksia ja romanttista viulumusiikkia soimaan ja noutokebabit pöytään! Siinä sulle romantiikkaa! Tietenki parempi seki ko ei mitään...


Nyt poijat päät pois persiistä ja pleikkarit nurkkaan.. Naiset tarvii teitä! Turha vinkua ettei saa naista jos ei sellaseen oo minkäänlaista yritystä!


-Olkaa miehet helliä, me ollaan lasista-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti