keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Oot mun puuttuva palanen...

Hetki o menny viime postista.. Mut ko on kylästeleen ni ei sitä kerkee mittää kirjotella.. Anoppilaan mentii lauantaina ko piti maanantaina olla siellä pääs et isäntä mennöö työhaistatteluun... Lauantaina iski sit into lähtiä vähä radalle ja likka meni mein mutsille yöksi.. Hirveen helppo yökyläilijä ollu ko ei valita et o tylsää ja huutaa van jos o kakka tai nälkä.. Saapi kuulemma viiä likan hoitoon sinne joka ilta ko eivät oo nähny ni useesti ko haluaisivat nyt ko asutaan tääl jumalan selän takana... Kapakkiin ko eksy ni ekassa ollu ko pari heeboilijaa joten sit oli melkeen pakko siirtyä siitä seuraavaan jossa oli joku karaoke kilpailu... Kiva silleen et pääs lallattaan mut ko ei ollu oikeen biisejä.. Ainaki sai rentoutua ihan rauhassa ja tehä mitä lystää..

Maanantaina sit mietittiin et vois käyä samal kattoon sitä asuntoo ko kerta siellä ollaan.. Saiki sit sen sovittua et pittää soittaa koha isäntä pääsee sielt haistattelusta palautuun.. Ei ollu ko parin minuutin kävelymatka siihen eli todella lähellä anoppilaa.. ;D Ja kaveri viel asuis naapuris... Paremmalla ratkasulla 65neliöö entä täs nykyses 70.. Tietty jotai huonekaluja joutaa heittää pois ko nytki o kirjahyllyä tyhjänä ja silti pitäsi johonki saaha täyteen tungetusta mangapokkarit ja pelit jos ne täydemmät heittää pois (ei sovi yhteen muitten kans ko täydet o jotai iänikusta ja tv-taso, pöytä, laatikosto, hylly ja levyteline on jotai Sotkan mallia)... 

Saisin kans terraariot olkkariin! Ainoo vaan et tarviin mittanauhan ja paperia et näkee saanko ne oikeesti mahtuun... Jos en saa sinne ni sit mietitään uusiks sen terrahyllyn rakennusta... Vaatis siihenki vaan sit yhen liukuovellisen hankkimista et sais leoskit kans siihen... Tietokoneitten asettelu makkariin voi olla aika hankalaa ja kauheeta kiukuttelua ko en edelleenkää pysty kunnol nukkuun jos on samas.. Enkä sit haluis niitä sinne likankaa huoneeseen ko lämpee hiiteen ja ko pelaa ni puhe herättää sit toisen koko ajan... Tai sit laitan meijä makkariin ja isken kaukosäätimellä varustetun jatkoroikan ihan vaan piruillakseen... Joutasi kyl iso mies jo irti koneest useemminki ko pari kertaa päiväs.. Saati nyt ko viel töitä sai ni jospa se ei menis taas siihen et ko kotiutuu ni eiko koneelle ja sieltä vaan keittiö-vessa-tupakka-kone väliä kuletaan..

Nyt sit pitäsi lopettaa perseen irti ressaaminen ja laittaa jo pakettiin kamoja joita ei nyt käytetä ja mitkä voi pistää poistoon.. Hankalaa ko o tollanen vähä vajaa 6kk sylis kiikkuun ja nukkuu vaan puolen tunnin päikkäreitä... Ja suihkuunki pitäsi mennä... Ja syyä.... Mitähän vielä keksis ni ei tartteis tehä? Eipähän tartteis sit muuttopäivänä miettie et mitä viiän mihinkä ja sit ronttaa kaikki sinne ja ihmetellä et eikö jostain pitäny päästä eroonki.. Ekana täyttäis auton vaan niil poistoilla ja vie yhteen osotteeseen josta ne liikkuu etiä päin.. Sit ko sais viel pakun ni sais terrat ehjänä perille ja jossain välissä veis elikotki anoppilaan odottaan et kaikki o valmista pöntöissä... Ne kuitenki ekana laitetaan kasaan.. Ja näköjään tuo hokeminen kannnattaa vaikkakin se on rasittavaa ja nalkuttavaa.. Se iskee sit joku päivä vähän kovempaa ko edellisellä/edellisillä kerroilla.. Isännälle täs valittannu ja koettannu selittää et mikä mättää ja nyt ko taas on niinko mitää ei ois sanonukkaa ni silti välillä saa sitä muutaki läheisyyttä.. Edelleenkää tuo movemberparta ei innosta minnuo vähejään mut sen o hyväksyny hiljalleen ja nyt ko vaan kynis tuon naamansa muuten siistiks ni en valittais.. Viikset raapii ärsyttävästi ja tuntuu et huulet o rohtunnu.. Kyl se vähän lähtee ulkonäöstäki et kiinnostaako ihminen miten paljo tietyillä tavoilla.. Ja ko ei ois vaan koko ajan silmä kovana tapittaan tuota alakertaa niinko mikäki nälkäne rakki.. Eipähä mietityttäis et onko se ainoo asia mitä naisesta halutaan..


Ja tänää vois olla kaunistautumispäivä taas et jos joskus palautuis siihen mitä oli ennen ko tuli paksuks.. Meinaa nuo tytöt vie äiteiltä kauneuden ja mie oon taas välillä ko pahanenki teini.. Kukkii kukkii ja tuntuu et joka päivä tulee ryppyjäki lisää ja silmäpussit senko tummuu.. Enkä oo vieläkää keksiny et millä tappasi nuo pussit ko muille nyt voiki vielä jotain! Kai se o ostettava silmänympärysvoidetta ja antiagee et jos säilyis viel siihen 30v asti.. Mut taitaa tän päivän suihkus olla tehokuorintaa ja sit puhistusta ja puhistusta ja rasvaus.. Jospa se sais samalla ajatukset järjestykseen et mitä täs kannattaa rueta tekeen ja mitä ei.. Ainakaan nyt yllättävä syyhy pelata Sims3:sta ei auta ollenkaan! Ehkä sit uudes kämpäs vois kaiken tän jälkeen pitää sellaset kaunistautumisrutiinit et en oo enne kokeillukkaa.. Sit onki valmis pitään tupareita koska isännältähä ei kysytä pietäänkö niitä vai ei... :D Saapi samalla olla pikkujoulut siinä jos enne joulua niitä juhliipi.. Uutenvuoten en kyl haluu himaan mitää ylimäärästä hälinää ko vituttaa siivota niit sit kahta kauheemmin ko vuosi alkaa kurjasti ja sitä törkyä voipi löytyä mistä van..

Nyt äkkiä nuutelit mikroon (maistuu parhaimmalta) ja sit suunnistaa suihkuun kuorintahanskan ja kuorintavoiteen kans.. Ja ainun bebavoide on iha täydellistä ko rauhottaa vauvanni pyllyä ni toimii samalla tavalla kasvoillekki.. Ja vauvarasvat on muutenki toimivampia entä nuo hölynpölyrasvat.. Ennen käytin bebantteenia rasvaukseen mut nykyään sit tutustunnu noihin liberoihin ja ainuihin ni miusta ne on parempia ko leviää nätimmin ja imeytyy nopiaan.. Tietty se ei oo antiagee mut jos vauvan pylly on silee ni on se naamaki aina tarpeeks sanon minä... :D Vielä ko kynnet viilais ja kynis ja kokeilis raspailla kovettumia jaloista.. Ois tuol hiusväriki jos vaan jaksaa levittää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti