lauantai 16. marraskuuta 2013

Sukkia, sukkia, sukkia ja sukkia...

Talvi tulee ja kylmät varpaat tarvii lämmikettä.. Hulluna ja hurahtaneena oon väkertäny sukkia ja lisää sukkia.. Taitaa pukinkonttiinki joutua muutamat sukantekeleet... Pitäsi vissiin alottaa neki jos oikeesti meinaa jotain saaha aikaseks.. Laskeskellu et aikusen sukkien tekoon menee pari päivää, lasten päivä ja vauvojen sukkiin pari tuntia.. Siihen vielä päättelyt päälle ja niissähän ei kuviota kauheemmin voi olla tai aika venyy vaan..


Aikaan saannoksia tältä syksyltä ja talvelta... Päättelemättä on vielä osa mut kyl ne kerkee viel ennen ko käyttöön menee ni suitsait päätellä..


Isille tehhiin hianot sukat!
Samissukat äitille ja tytölle..Lankoina Kotikulta Sukkalanka ja Novita Nalle
Ja kaverin poijalle tehin söpöt sukkaset tilauksesta! Kuviot on hankalia ko tuo meinasi koko ajan mennä niin kireeksi ettei jousta ollenkaan mihinkään suuntaan.. Taitaa multa jäähä kuviot vastedes varsiin vaan et mahtuu sit jalkaanki ne :D
Ja on tähän nyt muutaki ko sukkia mahtunnu.. Pipoja ja myssyjä ja jotain muutaki pientä kivaa..

Muksu sai valita lankoja ja tuo pinkki oli ihastelun kohteena ja ois varmasti ihan kuolanen jos ois pussista pois ottanu..
Ja tällänen siitä langasta sit tuli... Novita Isoveli (neonpinkki ja keltainen) Ohje omasta päästä

Koetin sit tehä pipoa tytsylle pörrölangasta.. Novita Rose


Kuvaamatta on vielä pari erilaista myssyä jotka oon Novitan Woolista tehny tällä ohjeella: http://www.novita.fi/?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=90113 Simppeli ja nopee ohje tehdä eikä tartte ko kaks puikkoo ja neulan jolla ommella saumoja kiinni.. Kaapissa odottelis neuletakin tekele ja langat seuraavaan jos en keksi jotain muuta kivaa tehtävää..

-Suunnitellen tulevia projekteja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti