tiistai 6. toukokuuta 2014

Huhuhuhtikuu...

Ja vähän Toukokuutaki...

Meil oli tosiaan poliaika huhtikuun lopulla ja saatiin hyviä uutisia.. Aortanläpän juuressa oleva reikä on umpeutumassa hyvin! Puolen vuoden päästä poli ja taas kurkitaan.. Jospa tästä päästäis ilman leikkuuta..

Lähin sit vapun innottamana polkemaan etelään kohti sukulaisia ja tarkotus oli jeesaa systeriä.. Noh pääsin Riihimäkeen kaheks yöks ja lähin sieltä sit systerille.. Höhhöh oli sunnuntai ja auto sano poks jossain Hyrylässä.. Hinattiin sitä huoltoon päin ja naru katkes kerran sillä matkalla.. nyt sit tänää saatiin se huolle asti ja siel sanovat et kuollu on.. vara-osiks joutaa mut kukaa ei voi tulla hakeen tota ko aikasintaan torstaina et saisin kyydin kotiin.. hinattiin sitä sit pois huollolta ja naru katkes jälleen! eri naru viel oli!

Nyt sit istun junassa ja ihmettelen et mites tässä näin kävi.. Hyvä reissu ja ei nyt venyny ko päivän pidemmäks sillä et oon yheltä aamuyöstä perillä ja kukaa ei tuu hakeen siinä vaihees asemalta.. onneks o majotuspaikka tiedossa.. muksua hirvee ikävä iski jo yhen yön jälkeen mut se varmaan purkautuu pahiten sit ko likka vierastaa minnuo.. huomenna sen näkkee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti