keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Talvi tuloo!

Kykin miehekkeen kämpillä ja opiskelen chilien kasvatusta.. Ei halua mennä kotia ko sielä on jo perkele lunta! Tääl o ollu kylmiä öitä mut ei vielä sitä valkeeta möhnää.. Pitäis kutoa villasukkia taas kauheeta tahtia et sais jokaisen varpaat lämpimäks.. Ja tekee mieli alkaa kasvattaan chilejä!

Paniikkihärön lääkitys kivasti alotettu täällä reissun päällä.. Ei tarvi huolehtia ko ittestään jos silleenkää.. On tuollanen ihana orja hoitamassa joitain tarpeita ja tarkkailee vähä miten oireilut muuttuu.. Itte ei oo huomannu mitää ihmeempiä muuta ko suu kuivaa koko ajan.. Mahaki alkaa olla parempi ko lopetti kahvin juonnin ja ei tarvi ressata.. Koha kotia menee ni voiki olla iha eri maalima sielä sit.. Paljon kaikkea huolehittavaa ja varsinki ens kuus o paljon menoja merkattuna kalenteriin.. Kaikki pitäs jopa muistaa et mitä niitä on.. Jos jotain unohtuu ni sit unohtukoon.. Ei jaksa hirveesti välittää sit jos joku meneeki vähä ohitte.. Tärkeimmät muistaa ja niistä o jatkuvat muistutukset jääkaapin ovessa..

Sain vanhan terrani takasi mutsilta.. Se sielä kovasti yritti kesällä tomaatteja ja paprikaa kasvattaa.. Nyt sit iski itelle hirvee himo tunkee sinne pari chiliä kasvamaan.. Sitte kehittelis niistä jotai hyvää soossia ja purkittais.. Osais kesällä sit vähä paremmin hoitaa noita muita kasvatuksia sitten.. Jäi 8litraa turvetta, loisteputkelle valaisin, sumutepullo ja lämpömatto liskojen jäljiltä joita o hyvä käyttää tuossa kasvattelussa.. Jokunen lämpömittariki taitaa löytyä et saa kaikki hienosti sujumaan.. Nyt vaan mettästämään kaupoista chilejä ja siemeniä keräilemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti